Over POPS

American Lunch & Diner

Geïnspireerd op de Amerikaanse keuken serveert POPS klassiekers uit het land van onbeperkte mogelijkheden. De hele dag door zijn de milkshakes, zoete taarten, popcorn, cinnamon bun  en (h)eerlijke koffie en thee favoriet. Als lunch kies je uit gegrilde burgers in alle soorten en maten, frisse salades, verschillende clubsandwiches of luchtige Amerikaanse pannenkoeken. Op de dinerkaart vind je mals gebraden vlees en sappige spareribs, maar ook een crispy visburger of een heerlijke zalmfilet op de huid gebakken. Nieuwsgierig geworden naar wat er nog meer op de kaart staat? Bekijk het menu

Vers en smaakvol

Een droom in
vervulling

Voor Pol en Petra betekent ondernemen in de horeca doen wat ze het liefst doen: lekker kokkerellen en gasten met aandacht verwelkomen. Pol staat in de keuken. Hij is graag in de weer om het vlees perfect te grillen, legt de laatste hand aan nieuwe gerechten en stelt met gemak een heerlijk buffet samen. Petra regelt de bediening, maakt heerlijke koffie & cocktails en zorgt ervoor dat gasten met een tevreden gevoel het restaurant verlaten.

Met de opening van POPS is een droom in vervulling gegaan. Een eigen zaak , een moderne American Lunch & Diner. POPS ligt aan het begin, of het einde, dat is maar net hoe je het bekijkt, van de leukste en langste winkelstraat van Wassenaar: Langstraat nummer 121.